Στην KAFEA TERRA, για περισσότερα από 30 χρόνια, μέσα από συνεχή γνώση και εξέλιξη της εταιρικής μας κουλτούρας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καφέ αφιερωμένες στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας σε κάθε φλιτζάνι, κάθε στιγμή. Σεβόμαστε και υποστηρίζουμε τους συναδέλφους μας, προσφέροντας ένα ευχάριστο και θετικό εργασιακό περιβάλλον, ενδυναμώνοντας την έμπνευση και την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες, έρευνα και επαγγελματική κατάρτιση για να ξεχωρίσουμε, να βελτιωθούμε και να αναπτυχθούμε.

Η εταιρεία μας απασχολεί σήμερα περισσότερους από 160 υπαλλήλους, χάρη στους οποίους, με σταθερή αφοσίωση και αγάπη για τη δουλειά τους, αναπτύσσουμε το Όραμα μας:

«Να αποτελούμε κορυφαίο Οργανισμό στην Ελληνική Βιομηχανία και Εμπορία καφέ με άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες

διεθνούς απήχησης και αναγνωρισιμότητας

και αμοιβαία οφέλη στους συνεργάτες- καταναλωτές μας».

Όλοι μας καλλιεργούμε την άμεση επικοινωνία και την ειλικρινή συνεργασία. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να ενθαρρύνουμε καινοτόμες και παραγωγικές σχέσεις, ώστε να αντανακλούν την εικόνα και την κουλτούρα της εταιρείας μας προς τα έξω.

Οι Αξίες μας:

  • Ήθος
  • Αξιοπιστία
  • Σοβαρότητα
  • Εντιμότητα
  • Διαφάνεια
  • Φιλική Διαχείριση Του Περιβάλλοντος

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στην ομάδα μας και να συμμετέχετε ενεργά στο ταξίδι της KAFEA TERRA, μη διστάσετε να μας προωθήσετε το βιογραφικό σας στην παρακάτω διεύθυνση:

hr@kafeaterra.gr

 Ανοικτές Θέσεις Εργασίας: 

Digital Marketing Manager