ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από την αρχή της δράσης μας στον κόσμο του espresso,  στα τέλη της δεκαετίας του 1980, αναγνωρίσαμε την ανάγκη στην αγορά της καφεστίασης για οργανωμένη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Η μακρόχρονη ενασχόληση μας με τον espresso illy και τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια που θέτει η Illycaffe s.p.a. στο  πολυσύνθετο πλέγμα  παραμέτρων θεμελιώδους σημασίας,  από την  ποιότητα της πρώτης ύλης μέχρι την στιγμή απόλαυσης ενός άριστου espresso μας οδήγησε να αφιερώσουμε εξέχουσα σημασία στον τομέα Τεχνικών Υποδομών .

Σήμερα την Οργάνωση Tεχνικής Yποστήριξης της ΚΑΦΕΑ.Α.Ε. αποτελούν 15 εξειδικευμένοι τεχνικοί, εκπαιδευμένοι από Ιταλούς specialists στις εγκαταστάσεις της  Illycaffe στην Τεργέστη. 

Αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα  κορυφαίες μάρκες  επαγγελματικού εξοπλισμού: μηχανές καφέ La Marzocco ,Faema & MCE, μύλοι άλεσης Mazzer, DIP , μηχανές για μικρές – μεσαίες καταναλώσεις  La Piccola, FrancisFrancis , Mitaca, Winking.

Παράλληλα τηρούμε Τμήμα Ανταλλακτικών σε πλήρη επάρκεια με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ελέγχου ώστε να καλύπτουμε πανελλαδικά το δίκτυο πελατών και Εμπορικών Συνεργατών  μας στην Αττική και την Υπόλοιπη Ελλάδα σε οποιαδήποτε ανάγκη τους,  σε άμεσο χρόνο.

Παρακολουθούμε εκπαιδεύσεις στα εργοστάσια των προμηθευτών μας στην Ιταλία για να διατηρούμε τον Οργανισμό πάντα ενημερωμένο στις εξελίξεις του χώρου.

Επίσης, ειδική ομάδα barista experts  έχει στην ευθύνη της  τον έλεγχο νέων μοντέλων μηχανημάτων. Αξιολογούν, μελετούν  και εφαρμόζουν όλες τις ποιοτικές ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες. Τηρούν πρόγραμμα αξιολόγησης σε ένα πλαίσιο Ελέγχου Ποιότητας και Εκπαίδευσης στα σημεία κατανάλωσης.

Το Τεχνικό μας Τμήμα προσφέρει λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα, ώστε να εξασφαλίζεται άριστος espresso, κάθε φορά, σε κάθε σημείο κατανάλωσης.