Παρασκευη, 2 Οκτωβριου 2020

Η ILLYCAFFÈ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟ #ILLYCOFFEETOGETHER, ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ

Τεργέστη - 1 Οκτωβρίου 2020 - Μια ξεκάθαρα ιταλική χειρονομία που εξαπλώνεται στο διαδίκτυο. Φέρνετε το χέρι σας κοντά στο στόμα και περιστρέφετε ελαφρώς τον αντίχειρα και τον δείκτη μαζί για να προσκαλέσετε κάποιον να πιει μαζί σας έναν καφέ: η απλούστερη δυνατή χειρονομία φιλίας.  Η illycaffè,  συμμετέχει στους εορτασμούς του Διεθνούς Οργανισμού Καφέ (ICO) για την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ την 1 Οκτωβρίου με την πέμπτη έκδοση του #Thans4TheCoffee, που αποδίδει φόρο τιμής στη φιλία.

 

Φέτος ο ICO επέλεξε το θέμα “Ο καφές είναι ο φίλος μας” και καλεί όλα τα μέλη του να υποστηρίξουν τη συμβολή του οικοσυστήματος του καφέ στο σύνολό του, τιμώντας όσους τον καλλιεργούν, τον απολαμβάνουν και τον πουλούν, όλους εκείνους που έχουν πληγεί σοβαρά από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

 Με την ευκαιρία αυτή, η Illycaffè παρουσιάζει το #illyCoffeeTogether, μια πρωτοβουλία για να επισημάνει τον κοινωνικό, τελετουργικό και συντροφικό ρόλο του καφέ στη ζωή μας. Σε μια ιστορική εποχή που ανάγκασε τους ανθρώπους να τροποποιήσουν την καθημερινότητά τους, παντού στον κόσμο γίνεται μια προσπάθεια επανεκκίνησης, ξεκινώντας από τις πιο βασικές αξίες, απολαμβάνοντας την οικογένεια και τη φιλία παρέα με έναν καφέ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Illycaffè αφιερώνει την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ στη φιλία και στην ικανότητα του καφέ να φέρνει κοντά τους ανθρώπους, σε μια απλή πράξη που δεν γνωρίζει όρια και ενώνει τους πάντες σε οποιοδήποτε γεωγραφικό πλάτος και μήκος.