Παρασκευη, 9 Οκτωβριου 2020

Συνεργασια KAFEA TERRA & Odyssea

Η KAFEA TERRA, ανακοινώνει μια σπουδαία συνεργασία με τον Ελληνικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Odyssea» στο πλαίσιο προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης Barista.

Το δωρεάν πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Barista, θα διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της KAFEA TERRA στην Παιανία, σ’ ένα πρωτοποριακό κέντρο εκπαίδευσης  το οποίο αναπτύσσει και προωθεί την φιλοσοφία και κουλτούρα του καφέ υψηλής ποιότητας μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια, με εισηγητές τους Authorized SCA Trainers της εταιρίας. Το πρόγραμμα κατάρτισης θα ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου και οι εγγραφές συνεχίζονται. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνεργοι ή οικονομικά ασθενείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν ως επαγγελματίες Baristi. Η γνώση που θα αποκτήσουν είναι τόσο πρακτική όσο και θεωρητική, καθώς θα τους διδαχθεί η τεχνογνωσία ώστε να ασκήσουν αποτελεσματικά το επάγγελμα τους αλλά θα αποκτήσουν και hands-on εμπειρία δουλεύοντας σε έναν άρτια εξοπλισμένο επαγγελματικό χώρο.

 

Σχετικά με την «Odyssea»: Η Odyssea είναι ένας ελληνικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στις αρχές του 2016 από τον Jai Mexis. Αποτελείται από μια δυναμική ομάδα έμπειρων επαγγελματιών από τους χώρους της διαχείρισης προγραμμάτων, της επικοινωνίας, της απασχολησιμότητας και της σύνδεσης με την αγορά εργασίας. Στοχεύει στην εκπαίδευση και επαγγελματική απορρόφηση των πιο ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά ομάδων, σχεδιάζοντας και προσφέροντας στους ωφελούμενους δωρεάν ταχύρρυθμες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις και υποστηρίζοντας τη σύνδεσή τους με πιθανούς εργοδότες για την εύρεση εργασίας.

Δηλώστε ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης