Πεμπτη, 22 Μαρτιου 2018

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Περιορίζεται σε μεμονωμένες μη συμμορφούμενες συσκευασίες 250g καφέ σε σπυρί

Αθήνα – 22 Μαρτίου 2018 – Η  illycaffè S.p.A., ηγέτης στον κλάδο υψηλής ποιότητας καφέ, ανακαλεί τις συσκευασίες 250gr καφέ σε σπυρί με ημερομηνία λήξης από 10/2019 έως 02/2020 από τις οποίες λείπουν οι βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης από το κάτω μέρος.

Παρακαλείστε να ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ τις συσκευασίες και να μεριμνήσετε για την άμεση επιστροφή τους.

 

Ενδέχεται να υπάρχουν μερικές συσκευασίες από τη συγκεκριμένη παρτίδα που δεν συμμορφώνονται με τα κατάλληλα πρότυπα παραγωγής εξαιτίας ακατάλληλης μη-αυτοματοποιημένης τροφοδοσίας της μηχανής συσκευασίας, προκαλώντας ξαφνική αποκόλληση του εσωτερικού μεταλλικού καλύμματος από το δοχείο τη στιγμή του ανοίγματος.

 

Οι εν λόγω συσκευασίες είναι εύκολα αναγνωρίσιμες διότι δεν διαθέτουν τη βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στο κάτω μέρος και μπορεί να ανιχνευθεί μια ανώμαλη διόγκωση στη συσκευασία.

 

Θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι ο καφές εντός των μη-συμμορφούμενων συσκευασιών παραμένει ο ίδιος καφές κορυφαίας ποιότητας illy, και το πρόβλημα αφορά μόνο τη συσκευασία.

ΟΨΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ILLY 250 GR ΣΕ ΣΠΥΡΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΕΣ, από παρτίδες με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 10/2019 ως 02/2020 και χωρίς βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στο κάτω μέρος:

Καταναλωτές που αγόρασαν το προϊόν ή τα προϊόντα που αναφέρονται στη περιγραφή παραπάνω, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπηρεσία εξυπηρέτησης καταναλωτών προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιστροφή και αντικατάσταση των προϊόντων αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την ανάκληση, καλέστε στις τηλεφωνικές μας γραμμές 213-090-5565 και 6972707625 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@kafeaterra.gr.