Δευτερα, 25 Ιουνιου 2018

H KAFEA TERRA στο εργοστασιο της illycaffè στην Τεργεστη.

Η KAFEA TERRA, αποκλειστικός διανομέας του illy στην Ελλάδα, πραγματοποίησε ένα ακόμα ταξίδι με τη συνοδεία των πελατών της, στο εργοστάσιο της illycaffè στην Τεργέστη.

  

Πρόκειται για το 5ο συνολικό ταξίδι της εταιρείας στον illy τα τελευταία 3 χρόνια, στα πλαίσια της συνεχόμενης αλληλεπίδρασης της εταιρείας με την illycaffè spa.

Στο ταξίδι συμμετείχαν οι, Π.Βουργουτζής από Cartel & Mikro Café, Π.Χριστόφορος από Platea, Σ.Πετρίκης από Backyard, Π.Κάββουρα από Diplo Café, Α.Τριβυζαδάκης, Α.Βαζουράκης Π.Βατικιώτη και Π. Ξύγκος από Sklavenitis Cafes, Σ.Κότσιας από Efimerida και Νάκας Α. από Piccolo Cafe, : Χ.Ζαμανάκης και Ν.Θεοχάρης από KAFEA TERRA . 

  

Οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στους χώρους παραγωγής και συσκευασίας καθώς και στην αποθήκη του πράσινου καφέ ενώ επίσης παρακολούθησαν και σεμινάριο πράσινου καφέ από τον agronomist Luca Turello, UDC.

  

Γνωρίζοντας από κοντά την τεχνογνωσία 85 χρόνων και την εμμονή στην ποιότητα που χαρακτηρίζει τον illy, οι φιλοξενούμενοι αποκόμισαν μια δυνατή εμπειρία και νέες γνώσεις γύρω από την μαγεία του espresso illy.